ViralApp

Hvordan skal du få kunder fra Facebook, om man ikke kan bli kunde Facebook?

Den største utfordringen bedrifter møter ved tilværelsen på Facebook er å vite hva man faktisk får igjen for tiden man bruker på facebooksiden sin. Med vår ViralApp som et verktøy kan din bedrift presentere alt dere tilbyr direkte på facebooksiden din. Med andre ord slipper følgerne deres å forlate Facebook for å bli kunde, og de kan også aktivt anbefale deres produkter og tjenester til sine venner. For vi stoler jo mer på våre venner enn reklame, gjør vi ikke?

 • Name
 • Få butikken din på Facebook

  Med appen vår kan du vise hva du har å tilby. Her kan dine kunder anbefale ditt produkt og dine tjenester til sine venner på Facebook. Ved å trykke "Anbefal time" vil kunder aktivt anbefale timer på Sats Elixia.

DELINGSFUNKSJON

Vi stoler mer på våre venner enn reklame og vi har alle våre venner tilknyttet vår facebookprofil. Derfor har vi ordnet det slik at det er mulig for dine kunder å anbefale dine produkter/tjenester til sine venner på Facebook. På denne måten øker troverdigheten og sannsynligheten for at dine kunders venner vil prøve ditt produkt/tjeneste, da de ikke vil se på det som reklame men som en personlig anbefaling fra en venn. Du vil ha tilgang til all statistikk på hvor mange som har anbefalt de forskjellige produktene/tjenestene du legger opp, hvor mange visninger dette har gitt din bedrift på Facebook og hvor mange som har klikket på visningene og besøkt din facebookapp.

 • Deling

  Slik vil dine kunders delinger se ut for venner på deres timeline på Facebook. Bildet av deres produkt/tjeneste kommer synlig frem og alle klikk på bildet går tilbake til applikasjonen på deres facebookside.

 • Name
 • Name
 • Les mer

  Dersom du ønsker å få mer trafikk inn til din egen nettside kan du aktivere en "Les mer" knapp som linker brukeren til det nettstedet du måtte ønske. Som feks, les mer om denne personlige treneren.

TRAFIKK

Du kan definere selv hvilke landingssider du vil sende brukerne til. Som eksempelet over til Elixia vil de som klikker på les mer under Ann Elin bli sendt til hennes egen side på satselixias nettsider. Mens de som klikker les mer på Eivind vil havne på Eivind landingsside. Du vil ha tilgang til statistikk på hvor mange som har klikket på les mer på de forskjellige produktene/tjenestene du legger opp.

 • Kontakt / Bestill

  Når du trykker kontakt PT under Ann Elin så er det to valgalternativer. Du kan enten bruke et standard kontaktskjema i appen som går til Ann Elins epost, eller man kan linke til eget eksisterende bookingsystem på egne nettsider om man har det. En enkel måte for kunden å komme i kontakt med deg og spørre om dine produkter/tjenester direkte fra appen på Facebook.

 • Name

Kontakt/Bestilling

Her vil du kunne oppnå direkte kontakt eller bestillinger fra facebooksiden deres ved å gjøre dette tilgjengelig. I statistikken vil det vises tydelig hvor mange som har tatt kontakt, eller klikket på ≤bestill≥ knappen. På denne måten er det enkelt for dere å konvertere likes til betalende kunder, og samtidig måle all trafikk.

DEMO

Her er noen eksempler på ViralApper vi har laget.

HOVEDFOKUS & MÅL VED ET SAMARBEID MED VIRAL MEDIA

Vårt mål er å hjelpe dere med å bli oppfattet som en profesjonell avsender av nyttig og god informasjon rundt deres produkter og tjenester. Samtidig skal vi hjelpe dere med å bygge merkevaren deres på Facebook og konvertere likes til betalende kunder.

 • 1. Profesjonell Facebookside.

  Vi hjelper deg med å få etablert en profesjonell facebookside som gir dine besøkende på facebook et profesjonelt førsteinntrykk og som hjelper din bedrift å bli enda synligere i søkmotorer. Når vi oppdaterer deres facebookside benytter vi oss av all den erfaring og kunnskap som vi har opparbeidet oss gjennom flere år for at din bedrift skal få best mulig respons.

 • 2. Butikken din på Facebook med vår "ViralApp"

  Du får en skreddersydd applikasjon for deres bedrift på Facebook som presenterer hvem dere er, hva dere tilbyr og hvordan man kan bli kunde hos dere. Med vår ViralApp som verktøy skal vi hjelpe din bedrift med å få dokumenterte resultater innen økt synlighet, økt trafikk og ikke minst økt salg! Dere vil få en egen innlogging hvor dere kan redigere og oppdatere appen deres selv.

 • 3. Viral Media blir din rådgiver på Facebook

  Viral Media består av et team av innovative og engasjerte rådgivere som alltid ser etter den beste måten å hjelpe dere med å lykkes på Facebook. Alle tips og råd vi kan komme med for bruk av ViralApp som vil øke deres salg via Facebook er kostnadsfritt, så du skal ikke være redd for å be om hjelp! Viral Media kan også tilby bistand dersom dere trenger noe som helst hjelp på Facebook innen strategier, drift, kursing eller annonsering.

Ønsker du en presentasjon av vår ViralApp?

Send oss en epost og vi vil kontakte deg for en uforpliktende presentasjon.

Made with Qards