Samarbeidspartnere som bruker ViralApp i dag


Viral Media har i overkant av 600 samarbeidspartnere i 11 forskjellige land. Etter å ha levert applikasjoner til store og små bedrifter i flere år, har vi i samarbeid med våre partnere klart å utvikle en brukervennlig og helhetlig løsning som vil hjelpe deg å få økt trafikk inn til din facebooksiDe, økt synlighet for din merkevare og viktigst av alt... økt salg direkte på facebooksiden din !

Hvilken facebookside tror du selger flest biler?

Hvordan skal du få kunder FRA Facebook om man ikke kan bli kunde Facebook?

Viralapp - SE APPLIKASJONEN PÅ FACEBOOK


ViralApp har alle de funksjoner du trenger for å PRESENTERE DINE PRODUKTER OG TJENESTER DIREKTE PÅ DIN FACEBOOKSIDE, SAMT skape målbare resultater i form av synlighet, trafikk, leads og salg!


 • ADMINISTRASJONSPANEL

  Du vil ha tilgang til ditt eget adminpanel. Du kan selv sette opp nye faner og produkter med noen få tastetrykk. Her vil du ha full statistikk på hvor mange som har besøkt facebooksiden din og applikasjonen. Du kan også i kartet se hvor de fleste besøkene kommer fra. 

 • Name

Viral Media - ditt facebookbyrå  /  SAMARBEIDSAVTALEN  INNEHOLDER

Presenter alle dine produkter og tjenester direkte på din bedrifts facebookside med viralapp fra viral media - ditt facebookbyrå.

 • Tilgang til eget adminpanel

  Du får brukernavn og passord til din egen applikasjon hvor du enkelt kan sette opp din egen facebookapp. Du har videohjelp som viser hvordan du enkelt setter opp din egen applikasjon, eller chat support i admin om nødvendig

 • Det er fri support og rådgivning

  Dersom du har noen spørsmål om applikasjonen eller bruk av denne er vi tilgjengelige på chat i din admin, eller du kan kontakte din rådgiver på epost eller telefon. Alt vi kan si som hjelper deg med å bli bedre er inkludert

 • Fungerer på alle mobile enheter

  Applikasjonen deres vil selvfølgelig fungere på alle mobile enheter som smarttelefoner (ios og andoriod) og nettbrett. Så uansett hvor folk befinner seg kan de enkelt bli både en følger og kunde av din bedrift

 • Full statistikk på konverteringer

  I ADMIN vil du ha statistikk på hvor mange; som har besøkt APPEN din,  linket inn til din NETTSIDE, trykket kontakt / bestill og som har anbefalt din bedrift til sine venner på Facebook. med viralapp konverterer du likes til kunder enklere og målbart.

KONTAKT OSS

Ønsker du en uforpliktende presentasjon av hvordan din bedrift kan få flere kunder fra Facebook? Kontakt oss for en facebookprat.

Genialt


Made with Qards