ARRANGER MORSOMME STEm-OG-vinn konkurranser på DIN EGEN facebookside

Viralapp KONKURRANSEMODUL - Prøv demo

HER KAN DU SE NOEN EKSEMPLER PÅ KONKURRANSER ANDRE KUNDER HAR GJORT

Konkurranse

Den største verdien med konkurranser er at når konkurransen er avsluttet. Da kan du kontakte alle deltagerne med et eget tilbud på det produktet de stemte på. Deltagerne har allerede vist interesse for produktet ved å stemme på det under konkurransen, noe som gir økt sannsynlighet for at de vil benytte seg av tilbudet ditt. Dette er den mest effektive måten å få kunder på via Facebook!


 • dine følgere melder interesse for ditt produkt

  Kunder viser interesse for dine produkter ved å stemme på dem. Da de allerede her har vist interesse FOR PRODUKTET øker dette sannsynligheten for ET salg i etterkant av konkurransen.

 • alle deltakerne lagres i din egen DATABASE

  Alle deltakere må fylle ut navn, e-post og mobilnummer for å bli med i trekningen. Denne informasjonen lagres i din en egen database slik at du kan legge de til i et nyhetsbrev og sende ut tilbud.

 • deltakere gir deg Økt synlighet, trafikk og likes

  Alle deltakerne kan dele konkurransen med sine venner på Facebook og oppfordre de om å delta. dette gir økt synlighet, trafikk og likes til facebooksiden.

 • STATISTIKK

  Du vil ha tilgang til ditt eget adminpanel. Her vil du ha full statistikk på hvor mange som har deltatt i dine konkurranser og hvor mange som har delt konkurransene dine med sine venner. Du kan også i kartet se hvor de fleste deltakerne kommer fra. Du vil også ha alle deltagerne tilgjengelige i din egen database, hvor du kan eksportere de etter konkurranseslutt for å legge inn i nyhetsbrev eller kontakte de med et tilbud.

 • Name

Viral Media - ditt facebookbyrå  /  KONKURRANSEMODULEN  INNEHOLDER

DERE kan arrangere så mange stem-og-vinn konkurranser dere ønsker med vår konkurransemodul, OG dere vil ha full STATISTIKK I ADMINISTRASJONSPANELET over antall deltakere hvor dere også kan eksportere disse til nyhetsbrev eller sms kampanjer.

 • Name
 • Case: Møller Bil Kalbakken

  kun 12 dager etter Møller bil kalbakken lanserte sin viralapp, var det allerede registrert 231 unike leads som viste interesse for deres biler! Møller Bil Kalbakken kan ved bruk av applikasjonen kontakte alle sammen for å tilby dem prøvekjøring av den bilen de stemte på. med EN snittpris på bilene på 360 000,- gir dette en potensiell salgsverdi på 828 000,- Dersom kun 1% av alle deltakerne skulle velge å kjøpe den bilen de allerede har vist interesse for.

  Les mer

 • Name
 • Name
 • Case:  GLIMT  BLI  NY  STUDIO

  under deres konkurranse ble det registrert hele 327 unike deltakere på 22 dager! Glimt Bli Ny Studio kan ved bruk av deltakerlisten fra databasen kontakte alle som deltok i konkurransen for å tilby dem en trøstepremie. Alle som har deltatt i konkurransen har allerede vist interesse for en "Bli ny dag" verdi 4 990,- og får derfor tilbud til en rabattert pris på 3 990,-. Dette tilsvarer en potensiell salgsverdi på 65 000,- Dersom kun 5% av alle deltakerne skulle velge å bestille en bli ny dag.

  LES MER

KONTAKT OSS

Om du ønsker å få en gjennomgang om hvordan din bedrift kan bruke ViralApp FOR Å FÅ FLERE KUNDER FRA DERES FACEBOOKSIDE, ta kontakt.

Made with Qards