Ligg ett steg foran dine konkurrenter og lær hvordan du kan bruke Facebook for å skape målbare resultater.

Et skreddersydd facebookkurs som lærer deg hvordan du skal bruke din facebookside slik at det gir målbare resultater for din bedrift

Dette kurset er muligens den beste investeringen du kan gjøre via Viral Media, da det å skape resultater selv alltid er det morsomste og rimeligste i lengden.

Vi alle ønsker å selge mer av våre varer og tjenester, enten det er gjennom å få flere kunder eller selge mer til allerede eksisterende kunder. Mange bedrifter bruker mye tid på Facebook for å prøve å poste engasjerende statuser, få flere likes og øke synligheten til sin bedrift. Men, vær ærlig og spør deg selv: hvor mye har du egentlig fått igjen for all den tiden du har brukt på Facebook? 

Bruker du Facebook riktig vil kundene dine komme til deg, ikke motsatt. Dette krever imidlertid at du forstår Facebook som kanal for markedsføring, tar arbeidet seriøst og at du klarer å skille deg ut fra massen. For å få til dette må du lære grunnprinsippene for hvordan du skal kommunisere med dine følgere på Facebook.

Vi skreddersyr vårt kurs etter din facebookside

Det viktigste for oss i Viral Media er å skape verdi for din bedrift. Dette kurset passer for deg som trenger hjelp til å ta bedriftens tilstedeværelse på Facebook et hakk videre, eller for deg som har hatt en side en stund men føler at du kanskje ikke helt har fått det til enda. 

Vi holder ingenting tilbake og du får tilgang på all den kunnskap og erfaring som vi i Viral Media besitter og som vi selv bruker internt i bedriften. Vi elsker å være kreative og sammen med våre kunder utvikle nye ideer til hvordan du kan ta din bedrifts tilstedeværelse på Facebook til ett nytt nivå. Vi gleder oss til å dele det vi kan med deg! 

Før opplæring: Evaluering!

Før opplæringen vil vår facebookrådgiver evaluere din Facebookside. Da ser vi på

• hvordan siden din er utformet ( er den profesjonell? )  

• hvilke statuser dere legger ut og hvor ofte 

• hvor mye aktivitet som er på siden deres 

• hvor stor rekkevidde (synlighet) dere har på Facebook 

• hvem målgruppen deres er 

Deretter vil vi under kurset lære deg hva du kan gjøre for å få flere riktige likes, økt synlighet og engasjement på facebooksiden din, og hvordan du kan enklere konvertere facebookfølgere til betalende kunder.

Dette lærer du i vårt Facebookkurs

Innhold i vårt facebookkurs:

 • Name
 • 1: Introduksjon

  Facebook som kanal for markedsføring! Skal man markedsføre seg i en hvilken som helst kanal må man forstå hvilke spilleregler som gjelder i den gitte arena, samt hvilke muligheter og begrensninger kanalen besitter. Hvem skal du nå? Hvordan skal du nå de? Hvordan skal du få facebookbrukere til å bli betalende kunder? 

 • 2: Få en profesjonell facebookside

  Oppsettet av din Facebookside er viktig – det blir som ditt butikkvindu på Facebook! I denne delen vil vi sammen med deg sette opp siden din slik at den både ser bra ut men også fungerer optimalt, samt hvordan en bedriftsside på Facebook fungerer. 

 • Name
 • Name
 • 3: Innhold og engasjement

  Facebook er en kommunikasjonskanal, ikke en salgskanal. Så vi lærer deg hvordan du skal besvare henvendelser samt kommunisere ut mot dine følgere på Facebook. Du vil her også lære hvorfor ”løp og kjøp” er fy-fy i sosiale medier og hvordan du heller bør promotere dine produkter og tjenester på Facebook. 

 • 4: Publiseringsplan

  Nøkkelen til å drifte en profesjonell facebookside er å planlegge i god tid i forveien. Hva slags innhold du skal legge ut, når dette skal publiseres og hvem du skal rette budskapet mot. I denne delen tar vi for oss hvordan du best kan planlegge din markedsføring på Facebook samt hvilke verktøy du kan benytte for å gjøre jobben enklere. 

 • Name
 • Name
 • 5: Innsikt

  Innsikt er den delen av Facebook som de færreste forstår eller kan å bruke, men samtidig en av de viktigste verktøyene for å måle suksess! Hvis du ikke vet hva du skal se etter, hvordan vet du da hva slags verdi din Facebookside har for din bedrift? Vi viser deg hva du bør se etter, samt hvilke data som er mindre relevant når man måler resultater. Når man vet hva man skal se etter så er det også enklere å bedre resultatene i fremtiden. 

 • 6: Verktøy for økt synlighet og engasjement

  Vi lærer deg å sette opp annonser slik at du kan segmentere mot din kundemålgruppe for å øke sannsynligheten for klikk på dine annonser. Vi vil også lære deg hvordan du skal sette opp et arrangement, genere leads og konvertere leads til betalende kunder på en mer effektiv og målbar måte. 

 • Name
 • Name
 • 7: Avslutning - Spørsmål og svar

  Her har du mulighet til å få hjelp og stille spørsmål rundt hva det enn måtte være du lurer på, enten det er helt spesifikt rettet til din bedrift eller Facebook generelt.

BESTILLING

Kurssted: Kurset kan avholdes ved våre lokaler i Dronning Eufemias gate 14 - Deloitte bygget, eller ved deres egne lokaler om ønskelig.

Priser: 3 500,- for 1 person. Dersom du ønsker å ha med flere fra din bedrift er prisen 5000,-, da kan dere være så mange deltakere dere måtte ønske under kurset. 

Bestilling av kurs gjøres til: post@viralmedia.no  

Web: www.viralmedia.no 

Telefon: 07234

Da vi har begrenset tid til kurs er påmelding bindene, og kurset vil faktureres med 14 dagers betalingsfrist ved bestilling.

Bestill kurs nå

Eller kontakt oss gjerne dersom du har noen spørsmål rundt kurset vårt.

Made with Qards