FÅ DERES EGEN NETTBUTIKK MED SUPPORTERUTSTYR HELT GRATIS!

FOR IDRETTSLAG AV ALLE SLAG!

Ingen kostnad, ingen jobb & INGEN RISIKO!


Vi er stolte over å ha laget et tilbud som gir idrettslag muligheten til å etablere sin egen nettbutikk hos oss helt gratis, med ingen risiko og ingen jobb for klubben! Best av alt, for hver pakke deres klubb selger går penger tilbake til idrettslaget! Et godt supplement til grasrotandelen, dugnadsarbeid, og vaffelsalg.

 • Vi leverer nettbutikken klar til bruk

  Vi har laget nettbutikken slik at alt du trenger å gjøre er å registrere klubben så er nettbutikken klar til bruk helt gratis!

 • Vi står for lager av produktene

  Vi står for lager av varene så du slipper å handle inn i store kvantum for så å selge videre. Ingen risiko for dere som klubb!

 • Vi trykker og sender varen til kunden

  Vi trykker, pakker og sender varen direkte hjem til de som bestiller i deres nettbutikk. Ingen jobb for klubben!

Slik fungerer det!


Fullfør registreringsprosessen som vist under og dere vil ha nettbutikken klar til bruk innen 24 timer. Vi vil være tilgjengelige på chat og e-post for å gi dere råd i hvordan dere skal markedsføre deres nye nettbutikk mot klubbens medlemmer, familier og supportere i nærmiljøet. Velkommen til Idrettshop.no

 • Fyll ut registreringsskjema

  Fyll ut registreringsskjema og velg deres egen nettbutikkadresse, f.eks: idrettshop.no/brunlanesfotball

 • Last opp klubbens logo

  Last opp klubbens logo. Denne vil plasseres automatisk på bildene av produktene i nettbutikken

 • Velg klubbfarger

  Primærfargen du velger vil da være fargen som vises på alle supportereffektene i klubbens nettbutikk og profilen på siden

 • Selg supporterutstyr

  Når disse tre trinnene er gjennomført er nettbutikken klar innen 24 timer for salg av deres egne supportereffekter

Et godt supplement til dugnadsjobben

Medlemmene i klubben, foreldre til barna i klubben, supportere og andre vil kunne handle 3 forskjellige pakker i deres nettbutikk. Dette gir klubben økt synlighet i nærmiljøet, og samtidig økt inntekt. For hver pakke som selges går penger tilbake til idrettslaget, se sum under pakkene.

 • KAMPPAKKE - kr 1490,-

  Caps, Regnponcho, Thermoskopp, Hettegenser, T-skjorte og skjerf. Idrettslaget tjener 400,- ink mva pr kamppakke som selges.

 • SKOLEPAKKE - kr 1490,-

  Sekk, Matboks, Drikkeflaske, Pennal, Caps, T-skjorte og Hettegenser. Idrettslaget tjener 400,- ink mva pr skolepakke som selges.

 • SUPPORTERPAKKE - kr 990,-

  Hettegenser, T-skjorte, skjerf og Caps. Idrettslaget tjener 250,- ink mva pr supporterpakke som selges.

REGISTRER IDRETTSLAGET DITT I DAG!

Registrer deg i dag og få nettbutikken klar til bruk innen 24 timer! Du kan også kontakte oss på Chat dersom du har noen spørsmål.

HAR DU SPØRSMÅL?

Vi er pålogget mellom 09:00 og 20:00 hver ukedag for å svare på dine spørsmål. Er vi ikke pålogget kan du sende en epost ved å trykke på "Kontakt oss" under.

Made with Qards