Glimt Bli Ny Studio Trondheim

Case: Facebook konkurranse

 • Name
 • Om konkurransen

  Konkurransen ble arrangert ved bruk av Viral Medias ViralApp og lå på Glimt Bli Ny Studios facebookside.

  Alt deltakerne trengte å gjøre var å melde interesse for Glimt Bli Ny Studios tjeneste "Bli ny dag" til en verdi av 4 990,- for å bli med i trekningen.

  Ved å delta ble alle deltakerne lagret i en egen database. Deltakerne kunne også dele konkurransen med sine venner gjennom applikasjonen.

Slik fungerte det

Under forklarer vi konkurransen steg for steg

 • Deltagelse

  For å delta i konkurransen måtte man trykke på "Jeg vil ha en bli ny dag" for å delta i konkurransen. Dette er en effektiv måte å finne de på Facebook som er interessert i en spesifikk tjeneste eller produkt.

 • Skjema

  For å bli med i trekningen måtte deltakeren fylle inn sin kontaktinfo som navn, epost og mobilnummer. Dette lagres i en egen database i appen og kan eksporteres etter endt konkurranse slik at alle som ikke vant kan få et tilbud på tjenesten.

 • Send inn og del

  Når deltakerne hadde fylt inn skjemaet og trykket ≤gå videre≥, fikk man valget mellom å dele konkurransen på Facebook, eller sende inn uten å dele. Hvis det øker din vinnersjanse å dele, hva ville du ha gjort?

 • Delinger på homefeed

  Alle venner av deltakerne som delte konkurransen fikk en personlig invitasjon om å delta i konkurransen til Glimt Bli Ny Studio på sin homefeed på Facebook.

 • Resultatet

  Det ble registrert hele 327 unike deltakere på 22 dager! Glimt Bli Ny Studio kan ved bruk av deltakerlisten fra databasen kontakte alle som deltok i konkurransen for å tilby dem en trøstepremie. Alle som har deltatt i konkurransen har allerede vist interesse for en "Bli ny dag" og får derfor tilbud til en rabattert pris på 3 990,-. Dette tilsvarer en potensiell salgsverdi på over 1,3 millioner kroner dersom alle skulle bestille!

  Av de 327 deltakerne valgte hele 107 stk å dele konkurransen med sine venner. Dette tilsvarer 32,5% av alle deltakerne!

  I løpet av de 22 dagene som konkurransen varte fikk Glimt Bli Ny Studio også 63 nye likes på sin facebookside da de gikk fra 2947 til 3010 likes.

 • Name

Ønsker du en presentasjon av vår ViralApp?

Send oss en epost og vi vil kontakte deg for en uforpliktende presentasjon.

Made with Qards