ER DU VÅR NESTE FACEBOOK GURU?

Rådgiver - Facebook bedrift heltid / deltid

Stillingen innebærer arbeidsoppgaver som: 

- Drift av våre kunders facebooksider 

- Holde kurs for bedrifter som vil lære hvordan de skal lykkes på Facebook 

- Lage strategier for bruk av Facebook for våre kunder 

- Sette opp målrettede annonsekampanjer for våre kunder på Facebook

- Veilede og rådgive våre kunder om markedsføring på Facebook

NB! For å søke må du gå god for at dette er arbeidsoppgaver du kan løse.

Viral Media - ditt facebookbyrå


Litt om oss:

Viral Media Group AS er et nytenkende facebookbyrå i Oslo som har spesialisert seg på merkevarebygging av bedrifter på Facebook. Vi har gjennom våre mange kunderelasjoner opparbeidet en særdeles høy kompetanse når det kommer til utvikling av Facebookapplikasjoner og strategier. Formålet vårt er å hjelpe bedrifter med å få flere potensielle kunder, og øke omsetningen via de respektive bedrifters Facebooksider. Viral Media Group AS bistår også med utvikling av responsive webløsninger, mobilapplikasjoner og annen digital markedsføring.  

På grunn av stor ordretilgang og vår raske vekst i bransjen ønsker vi å tilknytte oss flere dyktige ansatte. Din hverdag hos oss vil bestå av varierte arbeidsoppgaver. Ditt hovedfokus vil være å bistå våre samarbeidspartnere med rådgivning og veiledning for hvordan de skal lykkes på Facebook. Du vil være i direkte kontakt med alt fra små til store bedrifter i inn og utland.

DETTE ER HVA VI SØKER

Viktigst av alt, du må ha en glødende tro på Facebook som markedsføringskanal, og du bør ha god kjennskap til mulighetene som ligger der. 

Erfaring innen salg og markedsføring er ikke et krav, men et stort pluss dersom du ønsker å søke, men man får full opplæring i våre tjenester. Vi jobber til daglig med kunder som Statoil, TV2, Byggmakker, Apollo, Elkjøp, Elixia mfl. så det er viktig at man kan endel om hvordan forskjellige bedrifter kan benytte seg best av våre tjenester og Facebook som markedskanal.  

Arbeidsoppgavene til en rådgiver i Viral Media består også like mye av å erverve nye samarbeidspartnere til Viral Media som å ta vare på eksisterende. Vi har i dag i overkant av 400 bedrifter som er kunde av oss, og din oppgave vil være å hjelpe dem etter beste evne med å lykkes på Facebook. 

Dersom dette er en stilling som passer for deg da kan vi tilby til deg som ny medarbeider:  

• Mulighet til å ta del i veksten til en godt etablert aktør i markedet. 

• Gode opplærings-og utviklingsmuligheter innad i bedriften.  

• Løpende kurs i kommunikasjon, produktforståelse og salgsteknikk.  

• Tett oppfølging og coaching av engasjerte salgsledere - og du vil være en del av et seriøst, konkurransepreget og innovativt arbeidsmiljø.  

• Sosiale aktiviteter og et godt arbeidsmiljø.  

• Kontorlokalene ligger i Nydalen i Oslo hvor du vil ha fast kontorplass.  

• Særdeles gode lønnsbetingelser med bonusordning. 

Intervjuprosessen går gjennom to deler hvor vi under første intervju presenterer hvem Viral Media er og hva vi gjør. I et evt andregangsintervju får du mulighet til å fortelle mer om hvilke muligheter du ser for deg selv med Viral Media som arbeidsplass.  

E-post: tormartin@viralmedia.no  

Emne: Mediekonsulent - Facebook bedrift  

Adresse: Sandakerveien 138, 0484 OSLO - NYDALEN  

Web: www.viralmedia.no  Telefon: 07234

Ønsker du å søke?

Dersom du mener du er rett kandidat sender du en søknad merket "Rådgiver - Facebook bedrift". 
Vi kontakter aktuelle søkere fortløpende.

  • Name
  • Vi søker også nye Mediekonsulenter!

    Hovedarbeidsoppgavene til en mediekonsulent i Viral Media består av å selge inn våre facebooktjenester til nye samarbeidspartnere.

    Les mer

Made with Qards