Eie Eiendomsmegling

 • Viral Media - ViralApp

  Gjennom samarbeidet med Viral Media vil dere motta tips og triks på Facebook - samt gode råd for hvordan dere kan bruke ViralAppen på best mulig måte i vårt månedlige nyhetsbrev.

  Under er en kort oppsummering av innholdet i appen som dere kan bruke aktivt. Dersom det dukker opp noen spørsmål ikke vær redd for å spørre om hjelp.

 • Name

SAMARBEIDSAVTALEN INNEHOLDER

Ikke vær redd for å kontakte oss på post@viralmedia.no eller på telefon 07234. Det koster ikke noe å spørre om råd, og vi står klare til å bistå med flere tjenester om nødvendig som feks drift av facebooksider, oppsett og drift av annonsekampanjer samt kurs.

 • Tilgang til eget adminpanelDet er fri support og rådgivning

  Du får brukernavn og passord til din egen applikasjon hvor du enkelt kan sette opp din egen facebookapp. Du har videohjelp som viser hvordan du enkelt setter opp din egen applikasjon, eller chat support i admin om nødvendig

 • Det er fri support og rådgivning

  Dersom du har noen spørsmål om applikasjonen eller bruk av denne er vi tilgjengelige på chat i din admin, eller du kan kontakte din rådgiver på epost eller telefon. Alt vi kan si som hjelper deg med å bli bedre er inkludert

 • Fungerer på alle mobile enheter

  Applikasjonen deres vil selvfølgelig fungere på alle mobile enheter som smarttelefoner (ios og andoriod) og nettbrett. Så uansett hvor folk befinner seg kan de enkelt bli både en følger og kunde av din bedrift

 • Full statistikk på konverteringer

  I admin vil du ha statistikk på hvor mange; som har besøkt ViralAppen din, linket inn til din nettside, trykket kontakt / bestill og som har anbefalt din bedrift til sine venner på Facebook. Med ViralApp konverterer du likes til kunder enklere og målbart.

VÅRE TJENESTER

 • DRIFT AV FACEBOOKSIDE

  La oss drifte din facebookside 100% eller delvis. Da kan du være trygg på at noen passer på at din merkevare fremstår på best mulig måte i sosiale medier.

 • SKREDDERSYDD FACEBOOK KURS

  Vi lærer deg hvordan du skal bruke din bedrifts facebookside på daglig basis slik at det gir målbare resultater i form av økt synlighet, trafikk og salg.

 • ANNONSERING PÅ FACEBOOK

  Vi sørger for at du får mest mulig igjen for hver markedsføringskrone du bruker på Facebook. Du kan segmentere på alder, kjønn, bosted, sivilstatus m.m

 • WORKSHOP/STRATEGI FOR FACEBOOKSIDER

  Sørg for en risikofri tilværelse på Facebook! La oss sette opp tydelige retningslinjer for hvordan din bedrift skal bruke Facebook for å oppnå målbare resultater.

Made with Qards