La en av våre rådgivere drifte din bedrifts facebookside og se umiddelbare resultater!

Før drift kan påbegynnes

Prosessen

Du har som alle andre prøvd å drifte din egen Facebookside, men kanskje føler du at dette tar svært mye tid, samtidig som du er usikker på om du har god nok kvalitet i det du gjør på Facebooksiden din? 

Ved å la Viral Media drifte din Facebookside kan du være trygg på at dette gjøres etter en fast strategi som lages i forkant med deg, og vi drifter siden i den perioden du ønsker. Du vil vite at noen overvåker facebooksiden din til enhver tid, og passer på at din merkevare i sosiale medier fremstår på best mulig måte. Du får også dokumentert hvilke resultater arbeidet du setter bort gir, slik at du kan se at samarbeidet er lønnsomt! 

Før Viral Media setter i gang med å drifte en Facebookside behøver vi å bli bedre kjent med bedriften din for å ivareta dine verdier i arbeidet vi gjør. Det kreves også en gjennomtenkt planlegging, innsikt og oppsett av strategi for drift av Facebooksiden slik at vi blir enige om hvordan din bedrift skal kommunisere med følgere og nye potensielle kunder. Dette gjøres i tett samarbeid med deres bedrift og er obligatorisk før Viral Media drifter en Facebookside.

DRIFT AV FACEBOOKSIDE BESTÅR AV FØLGENDE OPPGAVER

- Vi tar en gjennomgang av siden deres med dere hvor vi sørger for at nødvendige endringer gjøres, slik at siden fungerer optimalt og ser mest mulig profesjonell ut

- Vi lager en publiseringskalender hvor det defineres hva som skal legges ut til hvilke tider

- Vi tar ansvar for daglig drift med planlegging og publisering av alt innhold på siden

- Vi svarer på tilbakemeldinger og spørsmål på Facebooksiden, og setter personer i kontakt med kundeservice/kontaktperson dersom en sak behøver dette

- Vi overvåker Facebooksiden fra kl 08:00 - 17:00 i hverdagene

Det vil gjennomføres et evalueringsmøte hvor vi leverer en fullstendig rapport fra Facebook Insights ved periodens slutt. Fokusområder er økt synlighet og trafikk, økt likes, respons på innholdet på siden samt konkrete kundehenvendelser. Her vil du også få svar på alle spørsmål du måtte ha rundt samarbeidets erfaringer.

Vi kan kontakte deg

Ønsker du at vi i Viral Media skal hjelpe deg med å drifte din bedrifts facebookside? Fyll inn skjemaet under og vi vil ta kontakt for en uforpliktende samtale for å snakke nærmere om hvordan vi kan bistå dere på Facebook.

Made with Qards